Anket
USD 33,8937   33,9547
EURO 37,6683   37,7362

Özlü Sözler
Doğru düşünce olmadan doğru düşünce faaliyeti olmaz (Salih Mirzabeyoğlu)
Reklam
Ramazan Bayramı Programımızı Gerçekleştirdik

Bayramın 3. günü Eyüpsultan Kaşgârî Dergâhı'nda Cuma namazı ve Hamas lideri İsmail Haniye'nin şehîd oğulları ve torunları başta tüm şehîdlerimiz için gıyabî cenaze namazını edâ ettikten sonra Üstad Necip Fazıl ve Kumandan Salih Mirzabeyoğlu'nun kabirlerini ziyaret ettik, ardından genel merkezimize geçerek İstanbul içi ve dışından gelen gönüldaşlarımızla bayramlaştık.

3.135.188.169