Eyüpsultan Gazze Mitingi Konuşması

Selamünaleyküm kıymetli kardeşlerim.

Yaklaşık 11 aydır Gazze'de adeta insanlığın topyekûn ortadan kalktığı ve yerini hayvani bir düzene bıraktığı intibaını veren acımasız bir soykırım yaşanmaktadır.

Kafir Batı devletleri demokrasi insan hakları ve özgürlük gibi bütün değerlerini ayaklar altına alarak siyonist İsrail saflarında bu katliama ortak olurken maalesef İslam ülkesi vasıflı devletler de ordularını harekete geçirmeyerek bu katliama seyirci kalmıştır. Terör varlığına karşı gerekli tavrı gösteremediği gibi ticari, diplomatik ve benzeri birçok alanda da terör devletini cesaretlendirici şekilde davranmıştır.

İş Müslüman halklara ve vicdanını kaybetmemiş topluluklara kalmıştır. Kardeşlerim asla çaresiz değiliz. Zayıf olan, esir olan Gazzeli kardeşlerimiz ve bizler değiliz. Asıl tutsak olan siyonist Batı hegemonyasının korku dağları önünde diz çöken kifayetsiz işbirlikçilerdir. Boykotları asla küçümsemeyecek ve sonuna kadar sahip çıkarak siyonist sermayeye bu ülkede nefes aldırmayacağız. Katillerin finansörlüğüne soyunan alçaklara memleketimizde tek kuruş kazandırmayacağız.

Ülkemizde siyonist varlığı destekleyen, gönül veren kim varsa toplumumuzda bu katil sürüsüne yönelik bir farkındalık oluşturarak memleketimizde barınmasını imkansız hale getireceğiz. Ve siyonist orduda görev alan sözde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı alçakların yargılanarak hüküm altına alınması talebimizi sürekli dile getireceğiz.

Bu insanlık düşmanı alçaklarla mücadelemizi her zaman ve her alanda sürdüreceğiz. Unutmayalım ki kardeşlerim zafer yalnızca savaşan ve mücadele edenler için vardır.

Mehmet Ali Bayram

BDA Üniversite Kom. Bşk., BDFO (Büyük Doğu Fikir Ocakları) eski başkanı, Anafor Eğitim konuşmacılarından Özden Yılmaz'ın Büyük Doğu Akıncıları Genel Merkezinde 14 Eylül 2024 Cumartesi 20.00'de gerçekleştireceği "FELSEFEYE KARŞI HİKEMİYAT" seminerine tüm kardeşlerimiz davetlidir.