Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 34,0283   34,0896
EURO 37,8693   37,9375
       
Özlü Sözler
Doğru düşünce olmadan doğru düşünce faaliyeti olmaz (Salih Mirzabeyoğlu)
Reklam
HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'yla Görüştük

Büyük Doğu Akıncıları Derneği'mizi (BDA) temsilen Genel Başkanımız Mehmet Ali Bayram ve yönetim kurulu üyelerimiz Cem Yılmaz ve Selim Zengin, HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu Beyefendi’yi ziyaret ettiler.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Abdullah Aslan ve Hamdin Aslan Beyefendiler, İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik Beyefendi ve yönetim kurulu üyesi Emin İn ile Eyüp İlçe Başkanı Recep Sarıağaç Beyefendi’nin de hazır bulunduğu ziyaretimiz, Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu'nun "İslâm'ın hâkimiyeti söz konusu olduğunda, bütün Müslümanlar ivazsız ve garazsız kardeştir" ölçüsü düsturunca, İslâm’ın hâkimiyeti gayretini birbirinde bulan sahici kardeşlerin samimi sıcaklığının hâkim olduğu bir havada gerçekleşti.

Memleketimiz ve İslâm coğrafyasının durumu ele alındı, meseleleri ve çözümleri üzerine istişarede bulunuldu.

Sohbet sırasında Zekeriya Bey hoş bir anekdot anlattı:

- "Ben gençken etrafta bulunanlar beni 'aşırı gidiyor' diye babama şikayet etmişler. Babam beni yanına çağırdı ve dedi ki: 'Oğlum, ben biliyorum, Allah'ın dini üzerinde aşırıya gitmek diye bir şey yoktur. Sen ne yaparsan yap, Allah'a olan borcunu ödeyemezsin, O'na şükrünü edâ edemezsin. O yüzden sana aşırı gitme falan demeyeceğim, ama taşıyamayacağın bir yükün altına girerek çabuk pes etme. İstikamet üzere hep istikrarlı ol.'"

Muhterem amcamızın nasihatini orada bulunanlar olarak hepimiz üstümüze aldık ve aldığımız her nefeste insanca, Müslümanca yaşayabileceğimiz nizâmın davasını yükseltmek ve kavgasını vermek duası, ahdi ve tekrar görüşme dileğiyle vedalaştık.

HÜDA PAR heyetine gösterdikleri kardeşlik ve misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz.









Okunma Sayısı: 8


3.15.29.119








DİĞER HABERLER

Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

BDA Üniversite Kom. Bşk., BDFO (Büyük Doğu Fikir Ocakları) eski başkanı, Anafor Eğitim konuşmacılarından Özden Yılmaz'ın Büyük Doğu Akıncıları Genel Merkezinde 14 Eylül 2024 Cumartesi 20.00'de gerçekleştireceği "FELSEFEYE KARŞI HİKEMİYAT" seminerine tüm kardeşlerimiz davetlidir.


İstanbul Hava Durumu
Dosya İndirme Panosu

Büyük Doğu Akıncıları Fikir Sanat Ve Dayanışma Derneği

© Copyright 2023  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Web Sitesi | Köy Web Sitesi


Top