Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 33,8937   33,9547
EURO 37,6683   37,7362
       
Özlü Sözler
Doğru düşünce olmadan doğru düşünce faaliyeti olmaz (Salih Mirzabeyoğlu)
Reklam
Yusuf Ziya Hocanın Mahkemesinde Hocaya Destek Verildi

İslâm düşmanlarının ve bunların ardına takılan kimi muhafazakârların bir iftirayı bahane ederek hukuk lincine uğrattığı Yusuf Ziya Gümüşel hocanın 10 Haziran 2024 günü Kartal Adliyesi’nde görülen davası dolayısıyla Büyük Doğu Akıncıları Derneği mensupları da hocayı desteklemek üzere adliye önüne geldi ve basın açıklamasına katılmak istedi. Ne var ki, İslâm-Müslüman düşmanı grupların adliye önünde saatlerce protesto yapmasına ve Müslümanlara söven sloganlar atmasına izin verilirken, Yusuf Ziya Gümüşel hocanın avukatı Av. Fatih Dayı'nın üç beş dakikalık bir basın açıklaması yapmasına bile izin verilmedi.

 

Polis, dava için geldiğini düşündüğü sakallı her Müslümanı adliyeye 500 metre uzaklıktaki Kavaklı Camii avlusuna polisler eşliğinde tek tek götürdü ve adliyeden 9.30 ilâ 13.30 arası dört saat boyunca uzak tuttu. Cami bahçesine sivil polisler, cami kapısına da çevik kuvvet getirtilerek ve İslâm düşmanı grupların dağılmadığı öne sürülerek Müslümanların cami bahçesinden çıkışlarına izin verilmedi.

 

Basın açıklamasına izin verilmemesi bir yana, Av. Fatih Dayı'yla konuşan bir polis amiri "nasıl böyle bir adamı savunursunuz?" diyerek yetkisini aşan çirkin ithamlarda bile bulundu. Av. Fatih Dayı'nın ısrarı sonrasında, ancak cami bahçe kapısı dışında ve uzaktan adliyeyi gören bir otoparkta basın açıklaması yapılmasına razı olundu.

 

Yusuf Ziya Gümüşel hocaefendinin mahkemesinden sonra Büyük Doğu Akıncıları Derneği'nden bir heyet Hiranur Vakfı'nı ziyaret etti, sohbet ve istişarelerde bulundu.









Okunma Sayısı: 96


18.118.164.246








DİĞER HABERLER

Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

Edebiyatçı-yazar Zeynel Abidin Dânâlıoğlu'nun 31 Ağustos 2024 Cumartesi akşamı saat 20.30'da Büyük Doğu Akıncıları (BDA) Genel Merkezi'nde gerçekleştireceği "İDEOLOJİK FORMASYON İÇİN OKUMA VE KİTABIN ÖNEMİ" konulu sohbete tüm kardeşlerimiz davetlidir.


İstanbul Hava Durumu
Dosya İndirme Panosu

Büyük Doğu Akıncıları Fikir Sanat Ve Dayanışma Derneği

© Copyright 2023  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Web Sitesi | Köy Web Sitesi


Top