Selamün Aleyküm Kıymetli Gönüldaşlar

24 Eylül 2023 Pazar günü yapacağımız açılış, bizim için bir nevi takdim ve toplum nezdindeki görünüşümüz de olacak. Bu yüzden, "madem ki ben varım, o halde bu dava var" şuurundaki Akıncılar olarak lütfen gerekli itina ve hassasiyeti gösterelim.

1- İktisadi sebepler, içtimai zorunluluklar, coğrafi mesafeler gibi engeller bulunsa da hepimizin çok iyi bildiği gibi bu dava göstereceğimiz fedakârlıkların sırtında yükselmektedir. Çok ciddi mazeret olmadığı sürece açılış programına muhakkak katılalım.

2- Çevremizdeki dost ve gönüldaşlarımızı organize ederek onların katılımını temin edelim.

3- Derneğimize ait sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruları mümkün olduğunca yaygınlaştıralım.

4- Davet edilmesinin iyi olacağını düşündüğümüz parti, dernek, vakıf vs. STK temsilcilerini veya şahsiyetleri yönetime bildirelim.

Gayret bizden, tevfik Allah'tan.

Unutmayalım ki kim ne yapıyorsa aslında kendi ahiretini kurtarmak için yapıyor.

Allah hepinizden razı olsun aziz gönüldaşlar.

Mehmet Ali Bayram

Edebiyatçı-yazar Zeynel Abidin Dânâlıoğlu'nun 31 Ağustos 2024 Cumartesi akşamı saat 20.30'da Büyük Doğu Akıncıları (BDA) Genel Merkezi'nde gerçekleştireceği "İDEOLOJİK FORMASYON İÇİN OKUMA VE KİTABIN ÖNEMİ" konulu sohbete tüm kardeşlerimiz davetlidir.